top of page

Om Anders

Hej

Jag heter Anders och är uppvuxen och boende på Gotland. 

Jag började fotografera när jag var i tonåren då även mina äldre bröder 

höll på med fotografering och hade ett mörkrum hemma, så det har växt fram från det. Jag har har varit frilansfotograf sedan 2009 och började med bröllopsfotografering 2014. Jag håller även på med undervattensfotografering sedan 2003 och sedan dess har jag rest jorden runt för att fånga magin under vågorna. 

Trots att det blir många resor för mig som fotograf, älskar jag verkligen Gotland. 

Som plats är Gotland säreget när det gäller den bevarade naturen och kusten. ​Ibland kan det också vara svårt att beskriva vad som egentligen är så speciellt med Gotland, särskilt för den som bor och upplever omgivningarna dagligen. Till och med för mig som har bott på Gotland i hela mitt liv finns det tillfällen när ön fortfarande överraskar.


Bland det bästa jag vet är att få vara tillsammans med min fru och våran lilla 2 år gamla dotter. Vi har varit tillsammans i 19 år och kommer ihåg så väl när vi gifte oss 5 år sedan, det enorma lyckorus som omfamnade mig och min fru under vår stora dag, men även en smula nervositet och en aning stress infann sig även. Både jag och min fru älskar att resa, oavsett om det är till något exotiskt land i fjärran öster men även inom vårt vackra avlånga land. Fantastiskt med att få uppleva och se nya platser,  träffa nya människor och uppleva nya kulturer. 

Anders Nyberg
bottom of page